Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Στόχος του Συλλόγου

Η προαγωγή, η ανάπτυξη και η μαζική διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης. Η άθληση και ψυχαγωγία των μελών. Η συστηματική εκπαίδευση για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών και αθλητριών που δείχνουν ζήλο και διακρίνονται στο άθλημα. Η τέλεση και συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες είναι οι βασικοί στόχοι μας.

Οι προπονητές μας

Μια ομάδα επαγγελματιών προπονητών-γυμναστών με ειδικότητα στην αντισφαίριση είναι έτοιμη να κατευθύνει το έργο εκμάθησης και προπόνησης με βάση τη μεθοδολογία που προτείνει η παγκόσμια ομοσπονδία τένις (ITF). Πρώτιστο και κύριο μέλημα τους είναι να σας εντάξουν στα τμήματα του Συλλόγου έτσι ώστε να πετύχετε μικροί και μεγάλοι τους στόχους που επιδιώκετε και να αναπτύξουν τις δεξιότητες σας στο άθλημα.

Η φιλοσοφία μας

Η προπονητική φροντίδα δεν περιορίζεται μόνο στο τομέα της τακτικής, τεχνικής, φυσικής κατάστασης και ψυχολογίας της αντισφαίρισης. Επιδιώκει παράλληλα την καλλιέργεια αξιών όπως η συμμετοχή και συνεργασία, η εγκάρδια σχέση και φιλία με τους άλλους αθλητές, η αποδοχή κανόνων. Αυτά συμβάλλουν στη δημιουργία ζεστού οικογενειακού περιβάλλοντος και αποτελούν σημαντικές διδακτικές προτεραιότητες των προπονητών μας.